RUSH MASKINERING JØRPELAND

RUSH MASKINERING JØRPELAND

Rush Maskinering er et maskineringssenter med spesialkompetanse innen produksjon av spesialbestilte stålprodukter til olje-, gass- og subseabransjen. Størsteparten av vår virksomhet handler om CNC-maskineringstjenester, som fresing og dreiing av komponenter etter kravspesifikasjon fra kunde. Vi er dessuten én av få leverandører som kan levere ferdig trykktestede stålprodukter, komplett med påleggssveis.

Rush Maskinering ble etablert i 1985 og var da blant de første i landet som satset på CNC-maskinering. Norwegian Contractors var en av våre første kunder, og vi har dermed levert maskineringstjenester til oljebransjen siden vår bedrift startet. Vi var også med på Phillips sin store Operasjon Oppjekking av plattformene ute på Ekofisk-feltet, da vi gjorde 60 tonn stål om til bolter og andre vitale ståldeler oppjekkingen krevde.

Siden den gang har vi levert til en rekke store og små prosjekter og vokst i tråd med oppdragsmengden. I dag lager vi komponenter som for kun få år siden var ansett som umulige å produsere.

Vi investerer jevnlig for å kunne tilby maskineringstjenester som holder høyeste standard og etterlever selv de strengeste krav.

KREVENDE PRODUKSJONER

Mange av våre kunder jobber under særdeles krevende naturgitte forhold. Derfor må våre produkter møte de krav naturen stiller både over og under vann, i tillegg til krav om brukervennlighet, produksjonseffektivitet og økonomi.

Med vår erfaring og kompetanse er vi en partner til våre kunder i utforming av spesialkomponenter.

HOS OSS ER KUNDESERVICE IKKE EN AVDELING- DET ER ALLES JOBB

En av våre forretningsideer er at vi skal være tilgjengelig for kunder og oppdrag 24 timer i døgnet. Vi har en effektiv organisasjon med korte beslutningslinjer, noe som gjør at du ikke skal vente lenge for å få svar på en forespørsel.

Alle våre kunder får en fast kontaktperson som følger produksjonsprosessen fra A til Å, og som sikrer at alle bestillinger leveres til avtalt tid og i avtalt kvalitet.

Ta kontakt med vår salgsavdeling i dag for å diskutere dine behov.