RUSH TAU

RUSH AVDELING TAU

Rush avd. Tau (tidl. IKM Maskinering  og Årdal Mekaniske Verksted) er et ACERDO selskap sammen med Sub Sea Services og Sub Sea Construction. Avdelingen på Tau har lange tradisjoner med røtter tilbake til 1974. Bedriften er høykvalifisert og har stor kapasitet innen mekanisk bearbeiding og produksjon. Produksjonslokalene ligger på Tau i Strand kommune. Vi tar til enhver tid imot oppdrag på kort varsel, gjennomfører disse til avtalt tid, kvalitet og pris.

Kvalitetskontroll er et nøkkelord hos oss, og vi er NS-EN-ISO 9001,  ISO 15156 og Achilles godkjent bedrift.

Multioperasjonelle maskiner
Ved produksjon av rett type deler i multioperasjonelle maskiner kan delene gjøres komplett ferdige i en og samme maskin, inklusiv dreiing og fresing/boring. Dette korter ned gjennomløpstiden på rett type produkt. Størrelser under 650 mm og lengder under 3,5-4 meter passer meget bra i disse maskinene.

Fresing
Rush Tau har topp moderne freseutstyr. Vi kan kjøre deler på 30-40 tonn i vårt verksted dersom behovet er tilstede, og har også flere fresere som er på mindre størrelser. Felles er at det kan freses i opptil 7 akser i samme oppspenning. Vårt CNC-styrte utboringsutstyr gjør at vi kan lage dreide spor uten at delen behøver å rotere som i en vanlig dreiebenk.

Dreiing
Vi har store og fleksible karuseller og dreiebenker (horisontalt og vertikalt). Vi kan dreie opp mot 3 meter i diameter og på det lengste 6 meter i en oppspenning.

Sveising
Rush Tau har topp moderne utstyr med store og kraftige datastyrte platemaskiner. Våre fagfolk har høy kompetanse og utfører alle typer oppdrag innen fabrikasjon. Kombinasjonen plate, sveis og maskinering benyttes ofte av våre kunder.

Alle typer fabrikasjon:
• Stålkonstruksjoner
• Ombygging
• Monteringsoppdrag

Montering
Rush Tau utfører montering og testing etter kundens behov og ønsker etter nærmere avtale.

Engineering
Rush Tau har erfarne ingeniører som kan bistå kunde med design og komplett underlag for jobber som skal utføres.

LA OSS DISKUTERE DINE BEHOV 

Vi skal være tilgjengelig for kunder og oppdrag 24 timer i døgnet. Vi har en effektiv organisasjon med korte beslutningslinjer, noe som gjør at du ikke skal vente lenge for å få svar på en forespørsel.

Alle våre kunder får en fast kontaktperson som følger produksjonsprosessen fra A til Å, og som sikrer at alle bestillinger leveres til avtalt tid og i avtalt kvalitet.

Ta kontakt med vår salgsavdeling i dag for å diskutere dine behov.

Rush Maskinering avd Tau,
Breivikvegen 17, 4120 Tau.
Telefon:  + 47 51 75 44 44

Kontaktpersoner Tau 

Alf Egil Rørheim. Production Manager.  Direkte: +47 51 75 44 50.  Email: A.Rorheim @ rush.no

Ole Hetland  Sales Manager. Mobil: + 47 915 49 071.  Email:  O.Hetland @ rush.no